Régi óvódásaink akik sikereket értek el az életben


Sebestyén Tamás

Rajkai Róbert

Kovács ZsomborAjánlott cikkek:
http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=28046

 

 

 

 

 

Kovács Zsombor , aki a Pitypangos óvoda Süni csooportjába töltötte óvodás éveit, mára hatalmas sikereket ért el a gokartozásban., melyet az alábbi eredmények igazolnak.

2011-ben kezdte a gokartozást, 9 évesen, a Rotax Mini Max kategóriában. Az Év Felfedezettje Magyarországon 2011-ben. 2012-ben ,Rotax Mini Max kategóriában: Magyar Bajnokság 1. helyezés, Nyílt Magyar Bajnokság 2. helyezés, Közep-Kelet Európai Zóna bajnokság 2. helyezés. 2013-ban, Rotax Mini Max Kategóriában: Magyar Bajnokság 1. helyezés, Nyílt Magyar Bajnokság 2. helyezés, Közep-Kelet Európai Zóna bajnokság 2. helyezés. 2014-ben, a Rotax Junior Kategóriában fog versenyezni, a Közép-Kelet Európai Zóna bajnokságban, a Magyar Bajnokságban, Moravsky Kupában és szeretné megmérettetni magát a nemzetközi porondon is, valamelyik Európa Bajnoki futamon vagy futamokon. Azért választotta az ERT Racing Team-et, mert nagy kihívásnak tartja, hogy egy ilyen csapatban versenyezhet és bízik a jó szakmai felkészültségben!

Gratutálunk Zsombornak eddigi eredményeihez és további sikeretet kívánunk Neki.Büszkék vagyunk RÁ !!!!!


Gokart - Második a világ legjobbjai között.
2016-10-28 - Szenzációsan szerepelt Kovács Zsombor, százhalombattai gokartversenyző élete második világversenyén az olaszországi Sarno-ban október 15-22-én. A világ legrangosabb gokartversenyén a Rotax max Junior kategóriában hetvenketten indultak. Zsombor a döntőben másodikként ért célba, ezzel ő lett a legfiatalabb magyar gokartos, aki a Rotax világdöntők történetében ezüstérmet szerzett.Katona Bianka Krisztina

2018/2019


Női NBI/B BKG DSE színeiben - 3. helyezés
MEFOB Közgáz SC és DSE színeiben - 3. helyezés
Mellékletek terület


Bianka jelenleg a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és AMI 8. osztályos tanulója. Iskolájában ez idáig 3 tanévben nyerte el az „Év diákja” kupát, kitűnő tanulmányi eredményéért és sportteljesítményéért.6 évvel ezelőtt fogott kosárlabdát a kezébe, a Százhalombattai Kosárlabda Sport Egyesület sportolójaként. Azóta számtalan hazai és nemzetközi mérkőzésen vett részt a Battai Villámok csapatával, melynek csapatkapitánya és oszlopos tagja.A kupákon, bajnokságokon sok különdíjat is szerzett: pld. Legeredményesebb, legtechnikásabb játékos, All Star csapat tagja, MVP (legértékesebb) játékos, legjobb védőjátékos.A ’98-as korosztályú válogatottba eddig 7 alkalommal kapott meghívást. A válogatott csapattal Szlovéniában nemzetközi tornán is részt vett.Százhalombatta Város Önkormányzat Képviselő-Testülete 2011-ben az „Év legjobb utánpótlás sportolója egyéni leány arany fokozatban”, 2012-ben pedig Testnevelési és Sport Elismerő Oklevéllel az „Év legjobb sportolója egyéni leány arany fokozatban” díjazta.

Lengyel Bonita

 

2009 őszétől táncol akrobatikus Rock and roll-t. Országos versenyen csapatával első helyezést ért el.  Egyesületi bajnokságon egyéni aranyérem. Hipp – hopp táncműfajjal is megismerkedett, és országos versenyen 2. helyezést ért el a csapata. Területi bajnokságon ezüst érmet szerzett.
Heti kétszer, 1 ½ órás edzéseken vesz részt. Iskolai tanulmányait megkezdve minden év végén kitűnő tanuló.
Indult angol versenyen is, ahol a középmezőnyben végzett, amiért az iskolában dicséretes érdemjegyben részesült.
Drámát tanul az iskolában, az egyik műben a főszerepet kapta, amelyet nagyon nagy sikerrel játszottak.
Egyszóval kitűnő tanuló „eredményes táncos” nagyszerű közösségi „emberke” ,akire büszkék vagyunk, mi "Margarétás Pitypangosok

Dávid Kornél

1976-77-ben volt a Pitypangos óvoda óvodása, akkor még II. számú Napköziotthonos Óvodában, a 3. csoportban. Nagyon szótlan, csöndes, magas kisfiú volt.
16 évesen kezdett el komolyabban kosárlabdázni. Rendkívüli tehetségére hamarosan felfigyeltek. Nagy volt az akarat ereje, ahogy ő mondta „minden labdát meg akartam szerezni”.
Egy évtizeddel később már eljutott az NBA-be, ahol azóta sem játszott rajta kívül magyar kosaras. 107-szeres válogatott magyar kosárlabdázó.
6-szoros magyar bajnok.
Az ő nevét viseli a Dávid Kornél Kosársuli férfi utánpótló nevelő egyesülete Székesfehérváron.
2013. január 4.-én Kornélt, az Albacomp korábbi válogatott kosárlabdázóját választották meg, egyetlen ellen szavazat nélkül, az Alba Regia SC új elnökének.
Jelenleg itt Magyarországon, Székesfehérváron tartózkodik feleségével és gyermekeivel.